Sähköasennukset

Kokenus sähköasentaja palveluksessasi

Sähköasennukset Turku

Kokemus sähköasentaja palveluksessasi. Olemme toimineet sähköalalla jo vuodesta 2006 auttaen ja neuvoen asiakkaitamme erilaisten sähkölaitteiden kanssa, sekä sähköistyksiin liittyvissä tarpeissa ja kysymyksissä. Teemme myös korjausrakentamista tavanomaisten sähköasennus- ja sähkösaneerausten lisäksi.

Sähkölaitteiden kuntotarkastukset

Varaudu käyttökatkoihin ja ennakoi huoltotarvetta olemalla ajoissa yhteydessä ja tilaamalla sähkölaitteidesi kuntotarkastus. Sähkökeskusten ja sähkölaitteiden säännöllinen tarkastus varmistaa turvallisen ja käyttövarman toimintaympäristön.

Ota yhteyttä »

Luotettava ja hyvä sähkömies palveluksessasi

Palveluihimme kuuluvat lähes kaikki talotekniikkaan liittyvät sähkötyöt ja sähköasennukset. Asennamme valaisimet, turvavalot ja niiden ohjausjärjestelmät kaikenlaisiin kohteisiin. Huolehdimme tämän lisäksi siitä, että antennit, lähiverkot, kodin automaatiojärjestelmät sekä valvontalaitteet toimivat ja takaavat turvallisen kiinteistön sitä käyttäville.

Pyydä meiltä rehti tarjous, olipa tarpeesi yksittäinen toimeksianto, tai pidempiaikainen huoltosopimus. Autamme nopeasti ja ratkaisemme ongelman yhdellä käynnillä.

Ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus

Asennamme ilmalämpöpumput myös haastaviin kohteisiin. Myymämme ilmalämpöpumput sopivat hyvin kerrostaloihin, liikehuoneistoihin, omakotitaloihin, halleihin sekä mökille.

Asennuspalvelumme on joustavaa, nopeaa ja laadukasta.

Olemme jälleenmyyjä ja valtuutettu asennusliike Daikin, Hitachi, Panasonic ja Mitsubishi merkkisille ilmalämpöpumpuille. Saat meiltä laadukkaat ilmalämpöpumput, jotka sopivat erinomaisesti suomalaisiin sääolosuhteisiin.

Ota yhteyttä »