Ilmalämpöpumput

Toimivat tehokkaasti purevallakin pakkasella

Ilmalämpöpumput Ivalo, Inari ja lähialueet

Nyt on aika asennuttaa ilmalämpöpumppu ja painaa sähkölaskut pienemmiksi! Meiltä saat Toshiban laadukkaat ilmalämpöpumput, jotka eivät menetä tehoaan, vaikka pakkanen kiristyisi koviinkin Lapin lukemiin. 

Koska Toshiban pumput on suunniteltu ja testattu nimenomaan pohjoisen olosuhteisiin, saavutetaan niillä tuntuvat säästöt kylmilläkin keleillä. Ne ovat toimintavarmoja ja reagoivat nopeasti myös lämpötilan vaihteluihin varmistaen aina miellyttävän, tasaisen lämmön. Kesällä ne puolestaan viilentävät ihanasti helteisiä sisätiloja. 

Toshiba-ilmalämpöpumppu on myös erittäin ympäristöystävällinen valinta. Ilmalämpö on uusiutuvaa energiaa, ja pumppujen edelläkävijänä Toshiba on ottanut ensimmäisten joukossa käyttöönsä merkittävästi CO2-päästöjä vähentävän kylmäaineen. 

Lue lisää Toshiban ilmalämpöpumpuista täältä.

Huomioithan että saat meiltä myös muiden valmistajien ilmalämpöpumppuja, kysy lisää!

Kun hankit meiltä ilmalämpöpumpun, voit hyödyntää sen ostossa Resurs Bankin rahoitusta. Lue lisää Resurs Bankin rahoituksesta täältä ja siirry täyttämään luottohakemus!

Ota yhteyttä »

Valitse ilmalämpöpumppu pätevältä asentajalta

Ilmalämpöpumppuja saa asentaa vain kylmäaineluvalla ja sähköasennusoikeuksilla varustettu ammattilainen. Meillä luvat ovat kunnossa, joten asennus tulee tehtyä takuulla oikein. Asennustaidolla on merkitystä myös siinä, että pumppu toimii turvallisesti eikä kärsi sääolosuhteiden käydessä karuiksikin. 

Pumppumme sopivat niin omakotitaloihin, kerrostaloihin, mökkeihin, halleihin kuin liiketiloihin. Me katsomme, että saat juuri sinun kohteeseesi ja käyttötarpeisiisi parhaiten mitoitetun ilmalämpöpumpun. Voit pyytää suoraan tarjouksen tai kysyä ensin lisää laitevaihtoehdoistamme, palvelemme Ivalossa, Inarissa ja lähialueilla. 

Ota yhteyttä!